Werkzaamheden

A2: nachtafsluiting tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (50) Ulestraten (richting Eindhoven); 16 - 17 december 2022

Gepubliceerd op: 6 december 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 14:57

Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2. Hierdoor is de A2 afgesloten tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (50) Ulestraten in de richting van Eindhoven van vrijdag 16 december 21.00 tot zaterdag 17 december 2022 12.00 uur voor al het verkeer.

Verkeer leiden we om via snelweg A79 en snelweg A76 richting Eindhoven. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Voor het lokale verkeer is de snelweg A2 tussen oprit (51) Meerssen en afrit (50) Ulestraten weer open vanaf zaterdag 17 december 06.00 uur.

Afsluiting A2

Van vrijdag 16 december 21.00 tot zaterdag 17 december 12.00 uur vindt de volgende afsluiting plaats: 

  • A2 tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (50) Ulestraten richting Eindhoven
  • Parkeerplaats Rijksweg met aangrenzend tankstation langs de A2 richting Eindhoven
  • Op- en afrit (51) Meerssen van de A2 richting Eindhoven
  • Parkeerplaats Kruisberg langs de A2 richting Eindhoven
  • Afrit (50) Ulestraten van de A2 richting Eindhoven 

Vanaf zaterdag 17 december 06.00 uur is de A2 tussen oprit (51) Meerssen en afrit (50) Ulestraten richting Eindhoven open voor het lokale verkeer.

Omleidingsroutes A2

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en plannen we ze opnieuw in.

Onderhoudswerkzaamheden

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat wij laten uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben. Denk hierbij aan asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of op het Twitterkanaal @RWSVerkeersinfo.