Projectenoverzicht wegen

Projectenoverzicht wegen

Hieronder staat een overzicht van alle actuele wegenprojecten die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd.


Er zijn 62 projecten gevonden.

N18: aanpassing kruisingen Zieuwentseweg-Richterslaan te Lichtenvoorde

Onder de N18, bij de kruising Zieuwentseweg, bouwen we een tunnel voor langzaam verkeer. De N18 is afgesloten voor verkeer van 31 maart tot 9 april 2023.

A10 Noord: vervanging geluidschermen

We hebben beschadigde geluidschermen langs de A10 Noord verwijderd. We voeren geluidonderzoek uit en nemen indien nodig maatregelen tegen overlast.

A58: vervangen vangrail middenberm Kapelle - Arnemuiden

De vangrail van de A58 tussen Kapelle - Arnemuiden heeft periodiek onderhoud nodig. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

A12: groot onderhoud Prins Clausplein

We voeren onderhoud uit aan de viaducten van het Prins Clausplein aan de A12. Zo kan het verkeer hier in de toekomst vlot en veilig blijven rijden.

A50: groot onderhoud Waterberg - Beekbergen

Van 5 tot 22 augustus 2022 voeren we groot onderhoud uit aan de A50 tussen Waterberg en Beekbergen. De weg is dan 16 dagen volledig afgesloten.

A16: renovatie viaduct over Hoofdweg Rotterdam (S109)

We renoveren het viaduct in de A16 over de Hoofdweg (S109) in Rotterdam. Zo blijft het veilig te gebruiken en blijven de A16 en de regio bereikbaar.

A50: groot onderhoud Beekbergen – Waterberg

We voeren groot onderhoud uit aan de snelweg A50 tussen Beekbergen en Waterberg. We vernieuwen onder andere het asfalt en vervangen voegovergangen.

A44: vernieuwen bruggen en viaducten

We vernieuwen een aantal bruggen en viaducten in de snelweg A44 tussen Haarlemmermeer en Wassenaar. Door ze te vernieuwen blijft de regio bereikbaar.

Onderhoud Maxwell Taylorbrug in Veghel

Door het intensieve gebruik van de Maxwell Taylorbrug is slijtage ontstaan. Daarom voeren we onderhoud uit aan de rijbaan en het fietspad.

A20: vervanging en renovatie Giessenbrug

We renoveren verschillende onderdelen en vervangen de beweegbare Giessenbrug om deze veilig en toekomstbestendig te houden.