Projectenoverzicht wegen

Hieronder staat een overzicht van alle actuele wegenprojecten die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd.


Er zijn 63 projecten gevonden.

N50: vergroten verkeersveiligheid

De komende jaren nemen we maatregelen om de veiligheid op de N50 te vergroten. Tussen knooppunt Hattemerbroek en de Ramspolbrug gebeuren veel ongevallen.

A7: herstelwerkzaamheden Prinses Margriettunnel

Er is schade aan het asfalt en de ondervloer in de A7 bij de Prinses Margriettunnel. We onderzoeken de oorzaak en mogelijkheden voor herstel.

N18: aanpassing kruisingen Zieuwentseweg-Richterslaan te Lichtenvoorde

In de N18, bij de kruising Zieuwentseweg, bouwen we een tunnel voor langzaam verkeer. De N18 is afgesloten voor verkeer van 31 maart tot 17 april 2023.

A10 Noord: vervanging geluidschermen

We hebben beschadigde geluidschermen langs de A10 Noord verwijderd. We voeren geluidonderzoek uit en nemen indien nodig maatregelen tegen overlast.

A58: vervangen vangrail middenberm Kapelle - Arnemuiden

De vangrail van de A58 tussen Kapelle - Arnemuiden heeft periodiek onderhoud nodig. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

A12: groot onderhoud Prins Clausplein

We voeren onderhoud uit aan de viaducten van het Prins Clausplein aan de A12. Zo kan het verkeer hier in de toekomst vlot en veilig blijven rijden.

Tunnelrenovaties in Zuid-Holland

Verschillende tunnels in Zuid-Holland zijn aan renovatie toe. We upgraden technische systemen en voeren onderhoud uit aan tunnelconstructies.

A16: vervanging viaduct over Hoofdweg Rotterdam (S109)

We vervangen het viaduct in de A16 over de Hoofdweg (S109) in Rotterdam. Zo blijven de A16 en de regio bereikbaar.

A44: vernieuwen bruggen en viaducten

We vernieuwen een aantal bruggen en viaducten in de snelweg A44 tussen Haarlemmermeer en Wassenaar. Door ze te vernieuwen blijft de regio bereikbaar.

Onderhoud Maxwell Taylorbrug in Veghel

Door het intensieve gebruik van de Maxwell Taylorbrug is slijtage ontstaan. Daarom voeren we onderhoud uit aan de rijbaan en het fietspad.