Projectenoverzicht wegen

Hieronder staat een overzicht van alle actuele wegenprojecten die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd.

Er zijn 79 projecten gevonden.

A2: groot onderhoud van knooppunt Oudenrijn tot Everdingen

Het wegdek van de A2 tussen knooppunt Oudenrijn en knooppunt Everdingen richting ’s-Hertogenbosch is toe aan groot onderhoud.

Samen werken aan een bereikbaar Zuid-Nederland

In Zuid-Nederland zijn verschillende projecten gepland om de regio bereikbaar te houden. Zo renoveren en vervangen we tunnels, bruggen en viaducten.

Samen werken aan een bereikbaar Zuid-Holland

We renoveren en vervangen in Zuid-Holland de komende jaren veel infrastructuur. Ook voeren we op verschillende wegen groot onderhoud uit.

Samen werken aan een bereikbaar Zeeland

We renoveren en vervangen in Zeeland de komende jaren veel infrastructuur. Ook voeren we op verschillende wegen groot onderhoud uit.

Samen werken aan een bereikbaar Oost-Nederland

In Oost-Nederland zijn verschillende projecten gepland om de regio bereikbaar te houden. Zo renoveren en vervangen we tunnels, bruggen en viaducten.

Samen werken aan een bereikbaar Noord-Nederland

In Noord-Nederland zijn verschillende projecten gepland om de regio bereikbaar te houden. Zo renoveren en vervangen we tunnels, bruggen en viaducten.

Samen werken aan een bereikbaar Noord-Holland

We renoveren en vervangen in Noord-Holland de komende jaren veel infrastructuur. Ook voeren we op verschillende wegen groot onderhoud uit.

Samen werken aan een bereikbaar Midden-Nederland

In Midden-Nederland zijn verschillende projecten gepland om de regio bereikbaar te houden. Zo renoveren en vervangen we tunnels, bruggen en viaducten.

Groot onderhoud aan wegen en vaarwegen

Nu en de komende jaren voeren we veel groot onderhoud uit. Verder renoveren of vervangen we verschillende bruggen, sluizen, tunnels en viaducten.

A1: groot onderhoud tussen Stroe en Barneveld

We voeren groot onderhoud uit aan de A1 tussen Stroe en Barneveld. Hierdoor kan de weg op dit traject weer jaren mee.