Maasdriel; Brug Hedel eerder open dan gepland

Nieuwsbericht

Maasdriel; Brug Hedel eerder open dan gepland

Gepubliceerd op: 21 oktober 2021 - Laatste update: 23 oktober 2021, 11:40

De uitgelopen werkzaamheden aan brug Hedel (tussen Hedel en ’s-Hertogenbosch) zijn eerder afgerond dan verwacht. Dit betekent dat de brug vanaf zaterdag 23 oktober 20.00 uur weer beschikbaar is voor het wegverkeer.

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Door de regen werd afgelopen week duidelijk dat voor het werk waarschijnlijk nog het hele weekend extra nodig was. Nu blijkt alleen de zaterdag voldoende om de werkzaamheden af te ronden.

Werkzaamheden en vertraging A2

De omleidingsroute voor verkeer over de brug is via de snelweg A2. Daar zijn dit weekend ook werkzaamheden bij ’s Hertogenbosch. De hoofdrijbaan A2 tussen knooppunt Empel en knooppunt Vught richting Eindhoven is afgesloten tussen vrijdag 22 oktober 21.00 uur en maandag 25 oktober 05.00 uur.

De parallelrijbaan is wel geopend voor het verkeer. Ter hoogte van afsluiting op de hoofdrijbaan en op de parallelrijbaan kan vertraging ontstaan als gevolg van filevorming.