Projectenoverzicht wegen

Hieronder staat een overzicht van alle actuele wegenprojecten die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd.

Er zijn 12 projecten gevonden.

A2: groot onderhoud van knooppunt Oudenrijn tot Everdingen

Het wegdek van de A2 tussen knooppunt Oudenrijn en knooppunt Everdingen richting ’s-Hertogenbosch is toe aan groot onderhoud.

Samen werken aan een bereikbaar Oost-Nederland

In Oost-Nederland zijn verschillende projecten gepland om de regio bereikbaar te houden. Zo renoveren en vervangen we tunnels, bruggen en viaducten.

Samen werken aan een bereikbaar Midden-Nederland

In Midden-Nederland zijn verschillende projecten gepland om de regio bereikbaar te houden. Zo renoveren en vervangen we tunnels, bruggen en viaducten.

A12: groot onderhoud van Nieuwerbrug tot knooppunt Oudenrijn

We voeren groot onderhoud uit aan snelweg A12 van Nieuwerbrug tot knooppunt Oudenrijn. We vervangen bijvoorbeeld het asfalt door stiller asfalt.

A12: vervangen tuien Galecopperbrug

We voeren onderhoud uit aan de Galecopperbrug in de snelweg A12 bij Utrecht richting Arnhem. Daarbij vervangen we de tuien van de zuidbrug.

A12: Slim Reizen

Met het project A12: Slim Reizen stimuleren we reizigers om slim te reizen op de A12 Arnhem – Duitse grens en de omringende wegen.

A20: verbreding Nieuwerkerk aan den IJssel - Gouda

Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de snelweg A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda voor een verbeterde doorstroming en veiligheid.

A12: renovatie IJsselbruggen

De 2 stalen IJsselbruggen in de A12, waarover het verkeer in oostelijke richting Duitsland rijdt, zijn toe aan renovatie en versterking.

A12/A15: doortrekken knooppunt Ressen-Oudbroeken (ViA15)

Het Rijk en de provincie Gelderland werken aan de uitbreiding van de A12/A15 (ViA15). Zo verbetert de doorstroming in en bereikbaarheid van de regio Arnhem-Nijmegen.

A1, A2, A6, A7, A12, A27, A28 en N50: onderhoud wegen Midden-Nederland

Voor een vlotte en veilige doorstroming voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de bestaande infrastructuur in Midden-Nederland.