Weginspecteur Kevin

Als weginspecteur ben ik meestal te vinden op de snelwegen in West-/Midden-Brabant & Zeeland. Ik vind het prettig om met een glimlach aan het werk te gaan. Pechgeval, ongeval of ander incident: ik probeer iedereen zo goed mogelijk te faciliteren.

Fijn om mensen het gevoel te geven dat ze echt geholpen zijn!

Ik ga altijd met een flinke dosis humor en gezelligheid op pad, om iets te kunnen bijdragen aan veiligheid en doorstroming. Het geeft mij veel energie om een weggebruiker met pech weer op te beuren. Of goed samen te werken met andere hulpdiensten. Fijn om weggebruikers en collega-hulpdiensten zoals politie, ambulance en brandweer het gevoel te geven dat ze echt geholpen zijn!

Supergaaf!

Op weg naar een incident is het handig om alvast een plan van aanpak te maken. Zo hebben we dat in ieder geval geleerd. Maar eenmaal ter plaatse kun je dit soms net zo goed ‘verfrommelen’ en over je schouder weggooien: de praktijk wijkt vaak af van de theorie. En dat maakt dit werk juist zo supergaaf: op een incidentlocatie snel schakelen en een passend, degelijk plan bedenken én uitvoeren!


Blogs van Weginspecteur Kevin