Rijkswaterstaat Corporate Dienst

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Postbus 2232
3500 GE Utrecht

Telefoon 088 - 797 31 11

Routebeschrijving Griffioenlaan

Westraven is op de volgende manieren bereikbaar:

Openbaar vervoer

Op het Centraal Station in Utrecht neemt u de sneltram richting Nieuwegein/IJsselstein. U kunt ook gebruikmaken van de buslijnen 65, 74 en 77 vanaf busstation Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Als u uitstapt bij de halte 'P+R Westraven' is de loopafstand naar het gebouw ongeveer 200 m.

Fiets

Plan uw route via de ANWB-fietsrouteplanner of de Fietsersbond Routeplanner. De routeplanner van de Fietsbond heeft ook een mobiele versie.

Auto

  • Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam (A12): bij knooppunt Oudenrijn richting Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.
  • Vanuit de richting Amsterdam/Den Bosch (A2): eerst Arnhem (A12), en dan Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.
  • Vanuit de richting Arnhem (A12): bij het knooppunt Lunetten afslag Utrecht/Nieuwegein/Hilversum/Breda. Daarna Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).
  • Vanuit de richting Hilversum/Breda/Den Bosch (A27): Utrecht/Den Haag (A12) aanhouden. Daarna Utrecht/Nieuwegein (A12) aanhouden. Dan afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).

Parkeren

U kunt betaald parkeren in P+R Westraven (Transferium) à €6,00 per dag. Hiervoor zijn uitrijkaarten verkrijgbaar bij de automaat op de begane grond, aan de voorzijde van de parkeergarage. Achteraf kunt u in de garage en in de centrale hal van gebouw Westraven betalen bij een automaat.

Corporate Dienst

De locatie Westraven vormt de hoofdvestiging van de Corporate Dienst. De Corporate Dienst werkt niet alleen vanuit Utrecht Westraven maar ook op 10 steunpunten bij de andere organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat.