Werkzaamheden

A20: extra nachtafsluiting richting Hoek van Holland tussen Kethelplein en afrit 7 Maassluis; 10 oktober 2022

Gepubliceerd op: 7 oktober 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 11:20

In het weekend van 7 tot 10 oktober 2022 is er een afsluiting van de snelweg A20 richting Hoek van Holland. Voor afrondende werkzaamheden maakt bouwconsortium BAAK maandag 10 oktober gebruik van een reserve nachtafsluiting.

We sluiten de A20 richting Hoek van Holland tussen Kethelplein en afrit 7 Maassluis af van maandag 10 oktober 22.00 tot dinsdag 11 oktober 05.00 uur. De opritten bij de Holysingel en de Marathonweg in Vlaardingen gaan al om 21.00 uur dicht. Verkeer wordt omgeleid.

Omleidingen via A4/A20

  • We leiden doorgaand verkeer richting Hoek van Holland om via de snelweg A4 en de autoweg N223.
  • We leiden verkeer op de A20 met bestemming in Vlaardingen om via de A20 afrit 10 Schiedam-Noord.
  • We leiden verkeer op de A4 met bestemming in Vlaardingen naar afrit 9 Vlaardingen, deze afrit is alleen vanaf de A4 bereikbaar.
  • We leiden verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis om via de Maassluissedijk.

Informatie Blankenbrugverbinding A20

Alle informatie over de werkzaamheden is te vinden op de projectpagina A15/A20: Blankenburgverbinding en de website Blankenburgverbinding. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief over het project. U kunt ook de speciale bouw app van het project downloaden via de app store (zoeken naar Blankenburgverbinding). Als gebruiker van de app krijgt u automatisch bericht over de werkzaamheden aan de A20.