Projectenoverzicht water

Projectenoverzicht water

Hieronder staat een overzicht van alle actuele waterprojecten die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd.


Er zijn 89 projecten gevonden.

Amsterdam-Rijnkanaal: renovatie Prinses Marijkesluis

De komende jaren voeren we een renovatie uit aan de Prinses Marijkesluis. Hierdoor blijft de sluis beschikbaar en betrouwbaar.

Onderzoek water- en bodemkwaliteit Veerse Meer

We voeren onderzoek uit naar de water- en bodemkwaliteit in het Veerse Meer, die momenteel niet goed is. Hierdoor krijgen we inzicht in oplossingen.

Wilhelminakanaal: onderhoud ophaalbrug Oranjelaan bij Beek en Donk

Van 2 tot en met 6 mei 2022 voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de ophaalbrug Oranjelaan over het Wilhelminakanaal. Hierdoor ontstaat hinder voor wegverkeer.

Wilhelminakanaal: onderhoud Sluis IV en brug

Van 12 tot en met 30 september 2022 voeren we inspecties, reparaties en verbeteringen uit. Wegverkeer zal hinder ondervinden door wegversmalling.

Wilhelminakanaal: onderhoud Sluis V

We voeren onderhoud uit aan Sluis V in het Wilhelminakanaal van 10 tot en met 14 oktober 2022. Er is mogelijk hinder voor scheepvaart en wegverkeer.

Onderhoud brug over het Oude Maasje Sprang Capelle

We voeren onderhoud uit aan de brug over het Oude Maasje van 4 juli tot 26 augustus 2022. Er kan hinder zijn voor het wegverkeer.

Zuid-Willemsvaart: onderhoud Brug 14

Brug 14 is een platbrug over de Zuid-Willemsvaart bij Nederweert. Van 11 tot en met 22 juli 2022 voeren we hier onderhoudswerkzaamheden uit.

Zuid-Willemsvaart: onderhoud Beekse Brug

We voeren onderhoud uit aan de Beekse Brug in Beek en Donk van 1 tot en met 20 augustus 2022. Er is mogelijk hinder voor scheepvaart en wegverkeer.

Wilhelminakanaal: onderhoud brug Biest-Houtakker

Van 3 tot en met 21 oktober 2022 voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug Biest-Houtakker in het Wilhelminakanaal. Zo zorgen we ervoor dat de brug blijft werken.

Zuid-Willemsvaart: onderhoud brug Wielput

Van 12 tot en met 30 september 2022 voeren we inspecties en reparaties uit aan de brug Wielput bij Someren-Eind. Zo kan de brug zijn werk blijven doen.