Werkzaamheden

A58: nachtafsluiting tussen oprit Gilze/Tilburg Reeshof en afrit Tilburg-Centrum-West; 2-3 mei 2022

Gepubliceerd op: 25 april 2022

We voeren onderhoud uit aan de A58 bij Tilburg. Hierdoor is de A58 tussen oprit (12) Gilze/Tilburg Reeshof en afrit (11) Tilburg Centrum-West in de richting van ’s-Hertogenbosch en Eindhoven afgesloten voor al het verkeer van maandag 2 mei 22.00 tot dinsdag 3 mei 05.00 uur.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting

Van maandag 2 mei 22.00 uur tot dinsdag 3 mei 05.00 uur geldt de volgende afsluiting op de snelweg A58, tussen oprit (12) Gilze/Tilburg Reeshof en afrit (11) Tilburg Centrum-West in de richting van ’s-Hertogenbosch en Eindhoven:

  • Oprit (12) Gilze/Reeshof van de A58 richting ’s-Hertogenbosch en Eindhoven
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Parking Leikant gelegen aan de A58 richting ’s-Hertogenbosch en Eindhoven
  • Afrit (11) Tilburg-Centrum-West van de A58 richting ’s-Hertogenbosch en Eindhoven

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weesgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract van Rijkswaterstaat in Zuid Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.