Werkzaamheden

Heemraadsingel in Raamsdonk ter hoogte van het viaduct over A59 afgesloten; 27 september – 1 oktober 2021

Gepubliceerd op: 21 september 2021, 16.11 uur

Rijkswaterstaat gaat werkzaamheden uitvoeren aan het viaduct boven de snelweg A59 bij Raamsdonk. Hierdoor is er een afsluiting van de Heemraadsingel ter hoogte van het viaduct over de A59 in beide richtingen. Die is van maandag 27 september 07.00 tot vrijdag 1 oktober 16.00 uur 2021.

Weggebruikers moeten door omleidingen rekening houden met extra reistijd.

Omleidingsroutes

Gele borden geven op de plek zelf informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Ook zetten we verkeersregelaars in.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan. We plannen ze dan opnieuw in.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels regelmatig nodig hebben. Denk aan asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt iedere dag aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Zie ook