Informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14; 18 oktober 2018

Nieuwsbericht

Informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14; 18 oktober 2018

Gepubliceerd op: 10 oktober 2018, 15:09

Donderdag 18 oktober 2018 organiseert Rijkswaterstaat een informatieavond over de planuitwerking van ongelijkvloerse kruisingen op de autoweg N14 en de bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

De snelweg A4 is één van de belangrijkste noord-zuidroutes door Nederland. De weg vormt de schakel tussen de stedelijke regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Een goede verkeersdoorstroming in de Randstad is van nationaal en internationaal belang. Die doorstroming op de snelweg A4 en de autoweg N14 staat onder druk.

Informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14

Het project A4 Haaglanden-N14 komt voort uit de Rijksstructuurvisie A4 Passage Den Haag en Poorten & Inprikkers. Deze informatieavond staat in het teken van de planuitwerking van de ongelijkvloerse kruisingen en de bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg en Den Haag. In dit kader heeft Rijkswaterstaat nieuwe varianten ontworpen en verder uitgewerkt. De doorstroming van het verkeer op de N14 is leidend bij de varianten. De varianten worden beoordeeld aan de hand van verschillende criteria, waaronder doorstroming, inpasbaarheid en kosten. Tijdens de informatieavond leggen we de varianten, samen met de beoordeling, graag aan u voor.

Programma informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14

De bijeenkomst is op donderdag 18 oktober 2018 van 19.00 tot 21.30 uur. U kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen. Adres: Fletcher Hotel, Weigelia 22, 2262 AB, Leidschendam.

De bijeenkomst bestaat uit een informatiemarkt en een plenair gedeelte. Om 19.30 en 20.30 uur vindt er een presentatie plaats. Op de informatiemarkt vindt u informatie over het project en de procedure. Vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat beantwoorden uw vragen.

Meer informatie over informatieavond N14

Bekijk onze website A4 Haaglanden-N14, of bel de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.