Werkzaamheden

A2 's nachts dicht tussen oprit (41) Grathem en afrit (38) Weert-Noord; 12 - 13 mei 2023

Gepubliceerd op: 26 april 2023, 17.05 uur

We voeren onderhoud uit aan de snelweg A2. Hierdoor is de A2 tussen oprit (41) Grathem en afrit (38) Weert-Noord in de richting van Eindhoven dicht van vrijdag 12 mei 21.00 tot zaterdag 13 mei 2023 09.00 uur.

In verband met de werkzaamheden zijn tussenliggende op- en afritten ook dicht, net als de parkeergelegenheid Meiberg aan de A2 richting Eindhoven. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen richting Eindhoven

De onderstaande afsluitingen vinden plaatst op de A2 richting Eindhoven, van vrijdag 12 mei 21.00 tot zaterdag 13 mei 09.00 uur:

  • Oprit (41) Grathem
  • Op- en afrit (40) Kelpen-Oler
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Meiberg met aangrenzend tankstation (BP)
  • Op- en afrit (39) Nederweert
  • Afrit (38) Weert-Noord

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben. Bijvoorbeeld asfaltering, vervangen van voegovergangen maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail.

Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A2

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.