Werkzaamheden

N11: afsluiting tussen Zoeterwoude Rijndijk en Alphen aan den Rijn Oost

Gepubliceerd op: 19 september 2022 - Laatste update: 19 september 2022, 13:50

We werken van vrijdag 23 tot en met zaterdag 24 september 2022 aan de autoweg N11. Verkeer moet rekening houden met 10 tot 15 minuten extra reistijd en wordt omgeleid.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf vrijdag 23 september 20.00 tot en met zaterdag 24 september 14.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N11 tussen knooppunt Zoeterwoude Rijndijk Ommedijksweg en Alphen a/d Rijn-Oost afgesloten.

Nood- en hulpdiensten kunnen bij hoge prioriteit de werkzaamheden met gepaste snelheid passeren.

  • Verkeer vanuit Leiden en Rotterdam wordt via de snelweg A4 richting de snelweg A12 ter hoogte van Den Haag omgeleid. Vanaf de A12 kan verkeer, middels de autoweg N459 zijn weg vervolgen.
  • Verkeer vanuit Utrecht wordt ter hoogte van Bodegraven middels bebording via de snelweg A4 en A12 richting de N11 omgeleid.

Advies aan weggebruikers

  • Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie
  • Houd rekening met extra reistijd
  • Pas, indien mogelijk, uw reisgedrag aan om vertraging door de werkzaamheden te vermijden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg. Houd uw navigatiesysteem (bijvoorbeeld TomTom of Waze) in de gaten voor de actuele reistijdinformatie

Onderhoudswerkzaamheden N11

Tijdens de werkzaamheden wordt zowel aan de weg, als de omgeving gewerkt. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit groenonderhoud, en onderhoud aan asfalt, watertoevoer, vangrails en verlichting.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of op de website Van A Naar Beter. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Twitter naar @Rijkswaterstaat of RWS_WNZ of bel gratis naar 0800 – 8002.