Ook in het weekend van 30 april tot 3 mei 2021 werkzaamheden aan de A6 bij Lelystad

Werkzaamheden

Ook in het weekend van 30 april tot 3 mei 2021 werkzaamheden aan de A6 bij Lelystad

Gepubliceerd op: 29 april 2021, 16:44

Rijkswaterstaat voert ook komend weekend (30 april tot 3 mei 2021) groot onderhoud uit aan de snelweg A6 tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug. De A6 tussen afrit (12) Swifterbant en oprit (11) Lelystad-Noord richting Almere zijn dan afgesloten voor al het verkeer.

Vorig weekend (23 tot 26 april 2021) bleek dat er mede door de meivakantie veel oponthoud was door de werkzaamheden. Rijkswaterstaat vraagt aan de weggebruikers om zich aan de omleidingsroutes te houden en om de reis van te voren te checken. Kijk hiervoor op de pagina Geplande wegwerkzaamheden voor actuele verkeersinformatie en vermijd verkeersdrukte.

Omleidingen A6

De omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Tijdens de afsluiting blijft afrit (12) Swifterbant bereikbaar. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Emmeloord omgeleid over de autoweg N50 en de N307. Via oprit (11) Lelystad-Noord wordt het verkeer weer teruggeleid naar de snelweg A6 in de richting van Almere.

Meer informatie werkzaamheden A6

Kijk voor meer informatie op de projectpagina A6: groot onderhoud Lelystad-Noord - Ketelbrug. Kijk voor actuele informatie over werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).