Autoweg N59

Autoweg N59

De autoweg N59 loopt vanaf Serooskerke op Schouwen-Duiveland tot aan knooppunt Hellegatsplein.

Wegwerkzaamheden N59

Rijkswaterstaat werkt aan een betere bereikbaarheid. Daarom zijn we dagelijks bezig met aanleg en onderhoud van ons wegennet. Dat kan leiden tot (tijdelijke) verkeershinder.

Projecten op de N59

N57, N59 en A58: groot onderhoud

Rijkswaterstaat voert in het voor- en najaar van 2021 en 2022 onderhoud uit aan rijkswegen in Zeeland en op Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland.

Samen werken aan een bereikbaar Zeeland

We renoveren en vervangen tot circa 2030 een groot aantal werken in de provincie Zeeland. De bruggen, tunnels, wegen en sluizen worden hierdoor veiliger en duurzamer.

Onderhoud wegen Noord-Brabant en Limburg

We werken aan de weg in Noord-Brabant en Limburg, zodat de snelwegen van goede kwaliteit blijven.

Feiten over de N59

de N59 staat centraal in het project Energy Highway N59

  • Verzorgingsplaats Westkop langs de N59 is een schoolvoorbeeld van biobased experimenten zoals bankjes, een geleiderail en meer.
  • Samen met diverse partners in de omgeving werken we samen om de N59 om te vormen tot een duurzame, veilige en vlot doorstromende weg met project Energy Highway N59.

N59 van de toekomst

De N59 wordt de komende jaren verkeersveiliger en duurzamer gemaakt. Dat hebben Rijkswaterstaat, de provincie Zuid-Holland, de provincie Zeeland en de gemeenten Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland met elkaar afgesproken in de bestuurlijke overeenkomst N59 Energy Highway. Op de website N59 van de toekomst vindt u meer informatie.

Nieuws over de N59

Zie ook