A50: afsluiting van afrit (16) Oss naar N329 bij Paalgraven komend uit Eindhoven richting Oss; 5 september 2021

Werkzaamheden

A50: afsluiting van afrit (16) Oss naar N329 bij Paalgraven komend uit Eindhoven richting Oss; 5 september 2021

Gepubliceerd op: 2 september 2021

De afrit (16) Oss naar de N320/Graafsebaan naar Oss ter hoogte van knooppunt Paalgraven komende vanuit Eindhoven richting Oss is afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden op zondag 5 september van 07.00 uur tot 20.00 uur.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting snelweg A50

Zondag 5 september van 07.00 tot 20.00 uur is de A50 afgesloten vanaf afrit (16) Oss naar N329/ Graafsebaan naar Oss ter hoogte van knooppunt Paalgraven komende vanuit Eindhoven richting Oss.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020-2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A50

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).