Projectenoverzicht wegen

Projectenoverzicht wegen

Hieronder staat een overzicht van alle actuele wegenprojecten die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd.

Zoek naar projecten


Er zijn 59 projecten gevonden.

A12: Slim Reizen

Met het project A12: Slim Reizen stimuleren we reizigers om slim te reizen op de A12 Arnhem – Duitse grens en de omringende wegen.

A29: renovatie Haringvlietbrug beweegbare deel

De klep van de Haringvlietbrug en de technische installaties en systemen zijn toe aan vervanging. In 2022/2023 begint de realisatie van het project.

Provincie Zuid-Holland: regulier onderhoud in 2021

We voeren regulier onderhoud uit aan verschillende (snel)wegen in Zuid-Holland. Daarmee zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

A79: groot onderhoud

De A79 tussen Maastricht en Heerlen krijgt dit jaar een flinke opknapbeurt. De weg wordt veiliger, stiller en duurzamer.

Groot onderhoud snelweg A4 Burgerveen-Schiphol

Eens in de 15 jaar is het nodig om groot onderhoud uit te voeren aan wegen als gevolg van slijtage aan het asfalt. We vervangen het asfalt van de snelweg A4.

A50: groot onderhoud knooppunt Beekbergen - Vaassen

Het is belangrijk dat de A50 aan de kwaliteitsnormen blijft voldoen. Daarom voeren we groot onderhoud uit aan de A50 en leggen we geluiddempend asfalt.

A9: groot onderhoud Velsen – (knooppunt) Raasdorp

We voeren groot onderhoud uit aan de snelweg A9. Zo zorgen we voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. De reistijd kan oplopen tot 30 minuten.

A12: vervangen tuien Galecopperbrug

We voeren onderhoud uit aan de Galecopperbrug in de snelweg A12 bij Utrecht richting Arnhem. Daarbij vervangen we de tuien van de zuidbrug.

A12: groot onderhoud Utrecht knooppunt Oudenrijn - Reeuwijk richting Den Haag

We voeren groot onderhoud uit aan de snelweg A12 Utrecht tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk richting Den Haag. We vervangen onder andere het asfalt.