Werkzaamheden

A27: nachtafsluitingen tussen knooppunt Gorinchem en afrit (21) Hank (richting Breda); 4-6 oktober 2022

Gepubliceerd op: 22 september 2022

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A27. Hierdoor is de A27 tussen knooppunt Gorinchem en afrit (21) Hank richting Breda afgesloten op dinsdag 4 en woensdag 5 oktober 2022 van 22.00 tot 05.00 uur.

Ook tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Evenals de verbindingswegen A15/A27 ter hoogte van knooppunt Gorinchem komende vanuit Rotterdam én Nijmegen richting Breda. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen snelweg A27

A27 tussen knooppunt Gorinchem en afrit (21) Hank richting Breda:

  • Verbindingsweg A15/A27 ter hoogte van knooppunt Gorinchem komende vanuit Rotterdam richting Breda
  • Verbindingsweg A15/A27 ter hoogte van knooppunt Gorinchem komende vanuit Nijmegen richting Breda
  • Op- en afrit (24) Avelingen van de A27 richting Breda
  • Op- en afrit (23) Werkendam van de A27 richting Breda
  • Op- en afrit (22) Nieuwendijk van de A27 richting Breda
  • Afrit (21) Hank van de A27 richting Breda

Deze afsluitingen zijn van dinsdag 4 oktober 22.00 tot woensdag 5 oktober 05.00 uur. En van woensdag 5 oktober 22.00 tot donderdag 6 oktober 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract van Rijkswaterstaat in Zuid-Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met onze gratis Landelijke Informatielijn: 0800-8002.