Werkzaamheden

A12 IJsselbruggen: plaatsen afscherm- en antizichtmaatregelen

Gepubliceerd op: 22 september 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 11:14

Aannemerscombinatie Savera IJsselbruggen brengt de komende weken afscherm- en antizichtmaatregelen aan op de snelweg A12 IJsselbruggen. De maatregelen zijn nodig om de renovatie van de bruggen veilig te kunnen uitvoeren met minimale hinder voor weggebruikers.

Hinder renovatie A12 IJsselbruggen

Het verkeer op de hoofdrijbaan van Utrecht richting Duitsland moet in de nacht van 26 op 27 september 2022 en in een aantal nachten tussen 3 en 14 oktober 2022 rekening houden met de afsluiting van 1 rijstrook. Weggebruikers op de parallelbaan richting Duitsland en de weggebruikers richting Utrecht ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

Voorbereidingen renovatie A12 IJsselbruggen

Op dit moment voert de aannemer voorbereidende werkzaamheden uit, zodat dit najaar de renovatie van de middelste (stalen) A12-IJsselbrug kan starten. Savera IJsselbruggen heeft eerst de inspectiepaden, bordessen en kabelgoten verwijderd, en is gestart met de opbouw van steigers onder de brug.

Meer informatie

Meer informatie over (verkeers-)maatregelen op en rond de A12 IJsselbruggen is te vinden op de projectpagina A12: renovatie IJsselbruggen.