Werkzaamheden

Weekendafsluiting verbindingsboog Terbregseplein A16 naar A20 richting Hoek van Holland; 9 - 11 juli 2022

Gepubliceerd op: 1 juli 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 11:54

Van zaterdagavond 9 juli 22.00 tot maandag 11 juli 2022 05.00 uur is de verbindingsboog van de snelweg A16 naar de snelweg A20 richting Hoek van Holland in knooppunt Terbregseplein afgesloten. Weggebruikers vanuit het zuiden richting Den Haag en Hoek van Holland rijden dan om via de snelweg A15 en de snelweg A4 en moeten rekening houden met 10 tot 15 minuten extra reistijd.

Omleidingen

Tijdens het weekend van 9 tot 11 juli 2022 geven gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg de omleidingsroutes aan. Verkeer vanuit het zuiden richting Den Haag en Hoek van Holland rijdt om via de snelweg A15 en de snelweg A4.

Werkzaamheden

Tijdens de weekendafsluiting wordt er nieuwe belijning aangebracht en vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats. De wegmarkering wordt aangepast omdat de doelgroepenstrook voor vrachtwagens en bussen op deze locatie wordt opgeheven.

Als de werkzaamheden door (weers-)omstandigheden niet kunnen worden uitgevoerd, dan schuift de afsluiting een weekend op.

Advies aan weggebruikers

We adviseren weggebruikers om hun reis voor te bereiden op de geplande werkzaamheden via Rijkswaterstaat Verkeersinfo.