Oranjewachtstraat afgesloten vanwege betonherstel John Frostbrug; 30 april - 15 mei 2022

Werkzaamheden

Oranjewachtstraat afgesloten vanwege betonherstel John Frostbrug; 30 april - 15 mei 2022

Gepubliceerd op: 20 april 2022 - Laatste update: 20 april 2022, 13:42

Vanaf 30 april 2022 wordt gewerkt aan de onderdoorgang van de Oranjewachtstraat met de John Frostbrug. Van zaterdag 30 april tot en met zaterdag 7 mei is de straat daarom ter plekke afgesloten voor fietsers en gemotoriseerd verkeer richting de Westervoortsedijk en de Eusebiusbuitensingel (oostwaarts).

Aansluitend is de straat onder de brug tot en met zondag 15 mei afgesloten voor verkeer richting het centrum (westwaarts). Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Herstel beton

Bouwcombinatie Mobilis-Iris herstelt in opdracht van ons het beton, vooruitlopend op het groot onderhoud aan de John Frostbrug dat voor deze zomer staat gepland. Afsluiting van de straat onder de brug is nodig om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Gemeente Arnhem maakt gebruik van de afsluiting van de Oranjewachtstraat om noodzakelijke rioolwerkzaamheden uit te voeren.

Gemeente Arnhem

We werken samen met de gemeente Arnhem aan het groot onderhoud van de monumentale John Frostbrug. We doen dit vanuit de rol van brugeigenaar en de gemeente Arnhem vanuit de verantwoordelijkheid voor het wegverkeer en mede-eigenaar van de brug.

Meer informatie

Meer informatie over het groot onderhoud aan de John Frostbrug is te vinden op de projectpagina.