Werkzaamheden

A58: Nachtafsluiting tussen knooppunt Zoomland en knooppunt De Stok (richting Roosendaal); 4-5 mei 2022

Gepubliceerd op: 21 april 2022

We voeren van woensdag 4 mei 22.00 tot donderdag 5 mei 2022 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A58 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt De Stok in de richting van Roosendaal.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Afsluitingen

Van woensdag 4 mei 22.00 tot donderdag 5 mei 05.00 gelden de volgende afsluitingen op de snelweg A58 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt De Stok in de richting van Roosendaal:

  • A4/A58 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Antwerpen in de richting van Roosendaal
  • A4/A58 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Rotterdam in de richting van Roosendaal
  • Oprit (27) Bergen op Zoom-Oost van de A58 richting Roosendaal
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Wouwse Tol Zuid met aangrenzend tankstation gelegen aan de A58 richting Roosendaal
  • Op- en afrit (26) Heerle van de A58 richting Roosendaal
  • Op- en afrit (25) Wouwse Plantage van de A58 richting Roosendaal

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Onderhoudswerkzaamheden

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.