A65/N65: nachtafsluitingen tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught; 6 - 8 april 2022

Werkzaamheden

A65/N65: nachtafsluitingen tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught; 6 - 8 april 2022

Gepubliceerd op: 29 maart 2022

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A65/N65 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught in beide richtingen. Hierdoor is de A65/N65 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught afgesloten van woensdag 6 april 21.00 uur tot donderdag 7 april 2022 05.00 uur voor het doorgaande verkeer.

Vervolgens is de A65/N65 afgesloten tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars richting Tilburg van donderdag 7 april 20.00 uur tot vrijdag 8 april 2022 05.00 uur voor het doorgaande verkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen A65/N65

Van woensdag 6 april 21.00 uur tot donderdag 7 april 05.00 uur is de A65/N65 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught richting ’s-Hertogenbosch op de volgende punten afgesloten:

  • vanaf kruising Heusdensebaan (Oisterwijk) tot kruising Monseigneur Zwijsenstraat (Haaren) richting ’s-Hertogenbosch;
  • vanaf kruising Boslaan (Vught) tot kruising Kennedylaan (Vught) richting ’s-Hertogenbosch.

Van donderdag 7 april 20.00 uur tot vrijdag 8 april 2022 05.00 uur is de A65/N65 tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars richting Tilburg vanaf kruising Torenstraat (Helvoirt) tot kruising Heusdensebaan (Oisterwijk) richting Tilburg afgesloten.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract van Rijkswaterstaat in Zuid-Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben. Zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).