Werkzaamheden

A67: nachtafsluiting tussen oprit (36) Asten/Helmond en knooppunt Zaarderheiken; 17 - 18 december 2021

Gepubliceerd op: 3 december 2021 - Laatste update: 27 december 2021, 12:56

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A67 richting Venlo. Hierdoor is de A67 afgesloten tussen oprit (36) Asten en knooppunt Zaarderheiken in de richting van Venlo van vrijdag 17 december 21.00 tot zaterdag 18 december 09.00 uur. Tussenliggende op- en afritten en parkeergelegenheden zijn ook afgesloten.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Afsluiting

Er is een afsluiting van:

  • oprit (36) Asten/Helmond van de A67 richting Venlo
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Het Gevlocht met tankstation (Texaco) gelegen aan de A67 richting Venlo
  • op- en afrit (37) Liessel van de A67 richting Venlo
  • op- en afrit (38) Helden van de A67 richting Venlo
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Deersels gelegen aan de A67 richting Venlo
  • oprit (39) Venlo-Trade Port West/Sevenum van de A67 richting Venlo

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).