8 juli 2021 online webinar over werkzaamheden Vlaardingen voor Blankenburgverbinding

Nieuwsbericht

8 juli 2021 online webinar over werkzaamheden Vlaardingen voor Blankenburgverbinding

Gepubliceerd op: 1 juli 2021, 10:30

Om de werkzaamheden aan de zijde van Vlaardingen voor de Blankenburgverbinding toe te lichten, organiseren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK  op donderdag 8 juli 2021 om 19.00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar).

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft, kan het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK. Aanmelden kan via de website over de Blankenburgverbinding.

Uitleg over de werkzaamheden

Er wordt op dit moment gewerkt aan de verbreding van de snelweg A20, de realisatie van knooppunt Vlaardingen en de bouw van de Hollandtunnel en de Maasdeltatunnel. Ook gaan binnenkort de werkzaamheden voor de tunnelelementen in het dok van Damen Verolme Rotterdam, vlakbij Rozenburg, van start. Al deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens de webinar van 8 juli.

Datum:        Donderdag 8 juli 2021
Tijd:               19.00 uur

Aanmelden webinar werkzaamheden Blankenburgverbinding

Blankenburgverbinding

De Blankenburgverbinding is een nieuwe snelweg, de A24, die de A20 bij Vlaardingen verbindt met de snelweg A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op de website over de Blankenburgverbinding.