Weekendafsluiting A15 richting Rotterdam tussen knooppunt Gorinchem en Papendrecht; 8-11 november 2019

Werkzaamheden

Weekendafsluiting A15 richting Rotterdam tussen knooppunt Gorinchem en Papendrecht; 8-11 november 2019

Gepubliceerd op: 6 november 2019, 10:27 - Laatste update: 6 november 2019, 11:29

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdagavond 8 november 22.00 uur tot maandagochtend 11 november 2019 05.00 uur werkzaamheden uit aan de snelweg A15 tussen knooppunt Gorinchem en Papendrecht.

Deze vinden plaats vanaf knooppunt Gorinchem tot de aansluiting met de autoweg N3 bij Papendrecht. Tijdens dit weekend zijn alle rijstroken dicht.

Omleidingsroutes werkzaamheden A15

Het verkeer wordt omgeleid via de snelwegen A27, A59 en A16. Op bijgevoegd kaartje kunt u de omleidingsroutes zien. Bestemmingsverkeer naar Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht kan gebruikmaken van de N216 en N214.

De verwachte extra reistijd is 10 tot 30 minuten.

Werkzaamheden A15

Rijkswaterstaat werkt hier aan onderhoud, asfaltering, wegmarkering, de geleiderail en aan verzakkingen in het wegdek. Voorafgaand aan de afsluiting kunnen al voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden. De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Bijzonderheden werkzaamheden A15

Hulpdiensten kunnen in geval van nood de werkzaamheden passeren.

Meer informatie werkzaamheden A15

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Heeft u vragen? Twitter naar het Twitteraccount van Rijkswaterstaat of bel de Landelijke Informatielijn: 0800 – 8002 (gratis).