Koplopers gezocht voor Open Leeromgeving Circulair Viaduct

Nieuwsbericht

Koplopers gezocht voor Open Leeromgeving Circulair Viaduct

Gepubliceerd op: 28 maart 2019, 17:44 - Laatste update: 28 maart 2019, 17:50

Al onze viaducten 100% circulair bouwen. Dat is de ambitie. Maar wat is er nodig om dat doel te behalen? Om antwoorden te vinden op deze vraag zijn Rijkswaterstaat en De Bouwcampus gestart met de Open Leeromgeving Circulair Viaduct.

In de Open Leeromgeving Circulair Viaduct gaan verschillende werkgroepen hier de komende maanden mee aan de slag. Opdrachtgevers (waaronder de overheid) en opdrachtnemers in de bouwsector, kennisinstellingen en architecten die mee willen doen kunnen zich tot 5 april 2019 aanmelden voor de Open Leeromgeving Circulaire Viaduct.

Werkgroepen en themalijnen Open Leeromgeving Circulair Viaduct

Doel van de Open Leeromgeving is om krachten te bundelen en een gezamenlijk beeld te ontwikkelen wat er nodig is voor de grootschalige inkoop en aanbod van circulaire viaducten en bruggen. Deelname aan de werkgroepen binnen de Open Leeromgeving is een unieke kans voor iedereen in de ontwikkel- en bouwketen om kennis te delen én nieuwe kennis op het gebied van circulair bouwen te ontwikkelen. Alle informatie over de Open Leeromgeving en de aanmelding is te vinden op de website van De Bouwcampus. Aanmelden kan tot 5 april 2019.