Werkzaamheden

N2: nachtafsluitingen Randweg Eindhoven tussen knooppunten Batadorp en Leenderheide (in beide richtingen); 5 - 9 juni 2023

Gepubliceerd op: 25 mei 2023

We voeren onderhoud uit aan de N2/Randweg Eindhoven. Hierdoor is van maandagavond 5 tot dinsdagmorgen 6 juni en van dinsdagavond 6 tot woensdagmorgen 7 juni 2023 de Randweg Eindhoven/N2 tussen knooppunt Batadorp en knooppunt Leenderheide afgesloten richting Venlo/Maastricht.

Daarna is de Randweg Eindhoven/N2 tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp afgesloten van woensdagavond 7 tot donderdagmorgen 8 juni en van donderdagavond 8 tot vrijdagmorgen 9 juni 2023 in de richting van ’s-Hertogenbosch/Tilburg. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluitingen Randweg Eindhoven/N2

Onderstaande afsluitingen vinden plaats op de N2 tussen knooppunt Batadorp en afrit Meerhoven-Zuid  (30A) richting Venlo/Maastricht van maandag 5 juni 20.00 tot dinsdag 6 juni 05.00 uur en van dinsdag 6 juni 20.00 tot woensdag 7 juni 05.00 uur:

 • A58 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Batadorp komende vanuit Tilburg richting Randweg N2/Waalre
 • A50/N2 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Batadorp komende vanuit Nijmegen in de richting van afrit Eindhoven Airport (29)
 • op- en afrit Eindhoven Airport (29)
 • afrit Eindhoven-Centrum (30)
 • op- en afrit Meerhoven-Zuid (30A)

Onderstaande afsluitingen vinden plaats op de N2 tussen oprit Meerhoven-Zuid (30A) en knooppunt Leenderheide richting Venlo/Maastricht van maandag 5 juni 21.00 tot dinsdag 6 juni 05.00 uur en van dinsdag 6 juni 21.00 tot woensdag 7 juni 05.00 uur:

 • A67 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt De Hogt komende vanuit Antwerpen in de richting van Randweg N2/Waalre
 • oprit Meerhoven-Zuid (30A)
 • op- en afrit Veldhoven (31)
 • op- en afrit Veldhoven-Zuid (32)
 • op- en afrit High-Tech Campus (32A)
 • op- en afrit Waalre (33)

Onderstaande afsluitingen vinden plaats op de N2 tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt De Hogt richting ’s-Hertogenbosch/Tilburg van woensdag 7 juni 20.00 tot donderdag 8 juni 05.00 uur en van donderdag 8 juni 20.00 uur tot vrijdag 9 juni 05.00 uur:

 • A2/A67 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Leenderheide komende vanuit Maastricht/Venlo/Eindhoven richting Randweg N2/Waalre
 • op en afrit Waalre (33)
 • op- en afrit High Tech Campus (32A)
 • op- en afrit Veldhoven-Zuid (32)
 • op- en afrit Veldhoven (31)
 • op- en afrit Meerhoven-Zuid (30A)

Onderstaande afsluitingen vinden plaats op N2 tussen knooppunt De Hogt en knooppunt Batadorp richting ’s-Hertogenbosch/ Tilburg van woensdag 7 juni 21.00 tot donderdag 8 juni 05.00 uur en van donderdag 8 juni 21.00 tot vrijdag 9 juni 05.00 uur:

 • A67 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt De Hogt komende vanuit Antwerpen in de richting Randweg N2/Veldhoven
 • op- en afrit Meerhoven-Zuid (30A) - Oprit Eindhoven-Centrum (30)
 • op- en afrit Eindhoven Airport (29)

Omleidingsroutes tijdens werkzaamheden N2

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie N2

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.