Nieuwsbericht

Online informatiebijeenkomst renovaties Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel; 8 december 2022

Gepubliceerd op: 28 november 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 13:51

Op donderdag 8 december om 19.00 uur organiseren we een online informatiebijeenkomst over de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel.

De Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel liggen beide in de snelweg A29 en zijn in de jaren 60 van de vorige eeuw aangelegd. Na meer dan 50 jaar intensief gebruik, moeten we de tunnel en de brug grondig renoveren zodat ze veilig en beschikbaar blijven. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Voor beide projecten zijn afsluitingen nodig. Die zorgen voor veel hinder voor het wegverkeer en voor de hoge scheepvaart op het Haringvliet. We treffen verschillende maatregelen om de hinder te beperken.

Kijk het webinar terug

Tijdens het webinar liet de techniek ons helaas in de steek, waardoor live meekijken niet lukte. Wel hebben we opnames. Deze kunt u bekijken via Twitter of Facebook.

Meer informatie renovaties Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

Als u niet in de gelegenheid bent om het webinar bij te wonen, kunt u informatie over de renovaties vinden op de projectpagina A29: Renovatie Haringvlietbrug beweegbare deel of de projectpagina A29: renovatie Heinenoordtunnel.

U kunt zich via de website ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de renovaties of ons volgen via Twitter of Facebook.