A4: afsluiting oprit (25) Steenbergen en knooppunt Sabina; 6 - 7 oktober 2022

Werkzaamheden

A4: afsluiting oprit (25) Steenbergen en knooppunt Sabina; 6 - 7 oktober 2022

Gepubliceerd op: 22 september 2022

We voeren geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4. Hierdoor is de A4 tussen oprit (25) Steenbergen en knooppunt Sabina richting Rotterdam afgesloten van donderdag 6 oktober 22.00 tot vrijdag 7 oktober 05.00 uur voor al het verkeer.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen A4

De volgende afsluitingen vinden plaats van donderdag 6 oktober 22.00 tot vrijdag 7 oktober 05.00 uur:

  • Oprit (25) Steenbergen van de A4 richting Rotterdam
  • Op- en afrit (24) Dinteloord van de A4 richting Rotterdam

Omleidingsroutes bij de A4

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract van Rijkswaterstaat in Zuid-Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.