Werkzaamheden

Van Brienenoordbrug: 1 rijstrook beschikbaar richting Rotterdam; woensdagnacht 27 juli 2022

Gepubliceerd op: 27 juli 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 12:03

In verband met het vastzetten van een balk onder de Van Brienenoordbrug is er in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 juli 2022 voor verkeer richting Rotterdam/Den Haag/Gouda slechts 1 rijstrook beschikbaar.

De afsluiting van de 2 overige rijstroken is nodig om de herstelwerkzaamheden onder de rijstrook voor vrachtwagens uit te voeren. De rijstroken zijn afgesloten van 22.00 tot 05.00 uur. Al het verkeer wordt gedurende de werkzaamheden over 1 rijstrook geleid. De parallelbaan blijft gewoon open.

Doelgroepenstrook afgesloten

De rijstrook die het vrachtverkeer normaal gesproken gebruikt (de doelgroepenstrook) is sinds zaterdagmiddag 24 juli afgesloten. Tot de reparatie gedaan is, maakt het vrachtverkeer gebruik van de overige rijstroken.