Nieuwsbericht

Opening digitaal museum met archeologische vondsten overnachtingshaven Spijk

Gepubliceerd op: 22 juni 2022

Bij de archeologische werkzaamheden die plaatsvonden voorafgaand aan en tijdens de aanleg van de overnachtingshaven Spijk zijn veel interessante objecten gevonden. Om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot deze objecten hebben we besloten om een digitaal museum (ook wel digimuseum genoemd) in te richten.

De lancering van het digimuseum willen we graag extra onder de aandacht brengen tijdens een bijeenkomst voor belangstellenden waarin het digimuseum wordt geopend en het museum en de archeologische vondsten worden toegelicht.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 29 juni 2022, van 19.00 (inloop vanaf 18.30) tot 20.30 uur in dorpshuis De Spieker, Willibrordusweg 1-A in Spijk.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. De toegang is gratis. Het is wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt via de website van Eventbrite. Via de button 'Registreren' rechtsboven op de website meldt u zich aan. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan als u verzekerd wilt zijn van een plek.