A59: nachtafsluitingen tussen knooppunt Hooipolder en afrit (36) Sprang-Capelle-West (richting ’s-Hertogenbosch); 13-15 september 2021

Werkzaamheden

A59: nachtafsluitingen tussen knooppunt Hooipolder en afrit (36) Sprang-Capelle-West (richting ’s-Hertogenbosch); 13-15 september 2021

Gepubliceerd op: 2 september 2021 - Laatste update: 2 september 2021, 13:23

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de snelweg A59 tussen knooppunt Hooipolder en afrit (36) Sprang-Capelle-West in de richting van ’s-Hertogenbosch.

Hierdoor is de A59 vanaf knooppunt Hooipolder tot afrit (36) Sprang-Capelle-West in de richting van ’s-Hertogenbosch afgesloten voor al het verkeer in de nachten van maandag 13 op dinsdag 14 september en dinsdag 14 op woensdag 15 september 2021 van 22.00 uur ’s avonds tot 05.00 uur ’s morgens. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen snelweg A59

De A59 is afgesloten tussen 13 en 15 september 2021vanaf knooppunt Hooipolder tot afrit (36) Sprang-Capelle-West richting ’s-Hertogenbosch op de volgende locaties:

  • op- en afrit (35) Waspik
  • afrit (36) Sprang-Capelle-West

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels regelmatig nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A59

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).