Laatste weekendafsluiting A6 tussen Lelystad-Noord en Ketelbrug in de richting van Almere

Werkzaamheden

Laatste weekendafsluiting A6 tussen Lelystad-Noord en Ketelbrug in de richting van Almere

Gepubliceerd op: 7 mei 2021

Rijkswaterstaat werkt van vrijdag 7 mei 20.00 uur tot maandag 10 mei 2021 05.00 uur aan de snelweg A6 tussen afrit (12) Swifterbant en oprit (11) Lelystad-Noord richting Almere. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. Na de weekendafsluiting is het groot onderhoud op de A6 in de richting van Almere zo goed als klaar.

De afsluiting vindt plaats in het weekend van de meivakantie. Hierdoor kan het drukker zijn dan normaal, wat voor extra reistijd kan zorgen. Ga goed voorbereid de weg op. Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden voor actuele verkeersinformatie en vermijd verkeersdrukte.

Omleidingsroute

De omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Tijdens de afsluiting blijft afrit (12) Swifterbant bereikbaar. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Emmeloord omgeleid over de N50 en de N307. Via oprit (11) Lelystad-Noord wordt het verkeer weer teruggeleid naar de snelweg A6 in de richting van Almere.

Onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudswerkzaamheden aan de A6 zijn nodig voor een betere doorstroming. Daarnaast wordt de weg veiliger en stiller. In het weekend van 7 mei tot 10 mei 2021 brengt Rijkswaterstaat duurzaam asfalt aan tussen verzorgingsplaats Rivierduin en oprit (11) Lelystad-Noord.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het groot onderhoud aan de A6 tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug op de projectpagina A6: groot onderhoud Lelystad-Noord – Ketelbrug. Voor actuele informatie over werkzaamheden kijk op de pagina Geplande werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).