Werkzaamheden

Werkzaamheden Postbrug met hinder N670; 15-27 mei 2020

Gepubliceerd op: 7 mei 2020

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de Postbrug (autoweg N670). De brug is volledig afgesloten voor autoverkeer van vrijdag 15 mei 18.00 uur tot woensdag 27 mei 2020 06.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Vlakebrug (autoweg N289).

Voor (brom)fietsers is de brug gesloten van vrijdag 15 mei 18.00 uur tot maandag 18 mei 6.00 uur. Omleidingen staan aangegeven met gele borden. Houd rekening met langere reistijd.

Werkzaamheden Postbrug

Rijkswaterstaat vervangt de slijtlaag van het asfalt op het stalen gedeelte van de Postbrug, inclusief het beweegbare gedeelte. Ook herstellen we de vangrails. Over het wegdek van de brug wordt een tent geplaatst. De werkzaamheden kunnen daardoor ongeacht de weersomstandigheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden maken deel uit van de grote onderhoudsopgave waar Rijkswaterstaat mee bezig is.

Busvervoer tijdens werkzaamheden Postbrug

De afsluiting van de Postbrug heeft gevolgen voor het busvervoer. Wij raden busreizigers aan de website van Connexxion te raadplegen.