Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Postbus 2232
3500 GE Utrecht

Telefonisch contact NOVA

Voorwerp of dier op de weg? Of schade aan het asfalt? Voorkom een ongeluk:

  • 0800 - 8002

Voor contact met een medewerker op locatie Utrecht:

  • 088 - 79 72 111

Routebeschrijving Griffioenlaan

Westraven is op de volgende manieren bereikbaar:

Openbaar vervoer

Op het Centraal Station in Utrecht neemt u de sneltram richting Nieuwegein/IJsselstein. U kunt ook gebruikmaken van de buslijnen 65, 74 en 77 vanaf busstation Utrecht CS, Jaarbeurszijde. Als u uitstapt bij de halte 'P+R Westraven' is de loopafstand naar het gebouw ongeveer 200 m.

Fiets

Plan uw route via de ANWB-fietsrouteplanner of de Fietsersbond Routeplanner. De routeplanner van de Fietsbond heeft ook een mobiele versie.

Auto

  • Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam (A12): bij knooppunt Oudenrijn richting Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.
  • Vanuit de richting Amsterdam/Den Bosch (A2): eerst Arnhem (A12), en dan Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.
  • Vanuit de richting Arnhem (A12): bij het knooppunt Lunetten afslag Utrecht/Nieuwegein/Hilversum/Breda. Daarna Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).
  • Vanuit de richting Hilversum/Breda/Den Bosch (A27): Utrecht/Den Haag (A12) aanhouden. Daarna Utrecht/Nieuwegein (A12) aanhouden. Dan afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).

Parkeren

U kunt betaald parkeren in P+R Westraven (Transferium) à €7,00 per dag. Hiervoor zijn uitrijkaarten verkrijgbaar bij de automaat op de begane grond, aan de voorzijde van de parkeergarage. Achteraf kunt u in de garage bij de automaat betalen of contactloos pinnen bij de slagboom.

Informatie NOVA

Kom meer te weten over waar NOVA zich mee bezighoudt.