Werkzaamheden

A20: meerdere afsluitingen; 17 - 20 en 21 - 24 april 2023

Gepubliceerd op: 13 april 2023 - Laatste update: 9 mei 2023, 14:56

Voor de Blankenburgverbinding werkt bouwconsortium BAAK van maandag 17 tot en met donderdag 20 april 2023 in de nacht bij het Kethelplein. In die nachten is de snelweg A20 ter hoogte van het Kethelplein afgesloten.

Daarna zijn er in het weekend verschillende werkzaamheden op de A20 tussen Maassluis en het Kethelplein van vrijdag 21 april tot en met 24 april. De weg is in dat weekend in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers leiden we om en moeten rekening houden met langere reistijd.

A20 bij Kethelplein dicht in de nacht; 17 - 20 april 2023

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 april zijn de A20 bij het Kethelplein en de verbindingsweg van de Ketheltunnel (A4) naar de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen 22.00 en 05.00 uur. Het verkeer leiden we om. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

A20 tussen Maassluis en het Kethelplein dicht in weekend

De A20 tussen Maassluis en het Kethelplein is afgesloten van vrijdag 21 april 22.00 tot maandag 24 april 05.00 uur. De opritten gaan vrijdagavond al om 21.00 uur dicht. Verkeer leiden we om. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Blankenburgverbinding.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten.

Werkzaamheden A20

Tijdens de nachtafsluitingen van maandag tot en met donderdag bereiden we het aanbrengen van nieuwe riolering in de middenberm van de A20 voorbereid. In het daaropvolgende weekend leggen we de rioleringsbuizen aan. Ook brengen we de laatste asfaltlaag aan bij de afrit Marathonweg (afrit 8) en bouwen we voegen in op het viaduct Lepelaarssingel bij Vlaardingen.

Geluidshinder werkzaamheden A20

De verschillende werkzaamheden en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving. Omwonenden die er prijs op stellen, kunnen oordopjes aanvragen bij bouwconsortium BAAK via de contactgegevens op de website van de Blankenburgverbinding.

Meer informatie Blankenburgverbinding

De Blankenburgverbinding is de nieuwe A24, die wordt aangelegd tussen de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg. Alle informatie over dit project is te vinden op de website van de Blankenburgverbinding.