Werkzaamheden

Steigerbouw onder Molenbrug nabij Kamperstraatweg

Gepubliceerd op: 10 februari 2023 - Laatste update: 22 februari 2023, 11:01

In het voorjaar van 2023 vervangen we een aantal opleggingen van de Molenbrug in Kampen. Als voorbereiding hierop voeren we inspecties uit en bouwen we een steiger bij de brugpijler op de Kamperstraatweg.

Door de steiger wordt de rijbaan iets smaller. Vanwege de veiligheid geldt daarom vanaf maandag 20 februari 2023 ter plekke een maximumsnelheid van 30 km/u. De snelheidsverlaging blijft tot de afronding van de werkzaamheden.

Om de onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren, zijn in december 2022 hangsteigers aangebracht onder de brug. Tijdens de bouw van de hangsteigers zijn ook netten aangebracht om te voorkomen dat vogels dit voorjaar onder de brug gaan broeden.

Meer informatie steigerbouw Molenbrug

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de projectpagina IJssel: inspecties en onderhoud Molenbrug bij Kampen.