Nieuwsbericht

Webinars 'Fiets en fiscus' voor werkgevers

Gepubliceerd op: 11 januari 2023

Voor werkgevers uit De Liemers die meer willen weten over de fiscale mogelijkheden om hun medewerkers een (lease)fiets of een vergoeding te geven, organiseren A12 Slim Reizen en Gaon Reizen samen met fiscalist Lucia Veenstra 2 lunchwebinars.

Deze webinars vinden plaats op dinsdag 24 januari en dinsdag 31 januari 2023 van 12.15 tot 13.00 uur. Deelname is gratis.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Steeds vaker is het fietsplan onderdeel van aantrekkelijk werkgeverschap en een middel om medewerkers te behouden of te werven. Met het fietsplan investeren werkgevers in de vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers.

Daarnaast stimuleren zij hiermee duurzaam reisgedrag. De overheid speelt hier met al haar fiscale regelingen adequaat op in.

Welke fietsregeling past bij jouw organisatie?

Onderwerpen, die tijdens de webinars aan bod komen, zijn onder andere de fiets van de zaak, fietslease, de renteloze lening, de kilometervergoeding en het cafetariamodel. De informatie helpt werkgevers om te bepalen welke fietsregeling het beste bij hun organisatie past. Aanmelden kan voor zowel één als beide webinars.

Aanmelden voor de webinars

Werkgevers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier of via de website van A12 Slim Reizen.

De webinars zijn een initiatief van A12 Slim Reizen en Goan Reizen. In het project A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen uit de A12-regio (De Liemers en Arnhem) samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio.

Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens. Het project A12 Slim Reizen is onderdeel van Slim & Schoon Onderweg, het regionale programma voor een schonere en beter bereikbare regio.

A12 Slim Reizen en Gaon Reizen

Gaon biedt werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers in de Achterhoek kansen om in alle vrijheid door de Achterhoek te reizen. Gaon wil de economische aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid duurzaam te verbeteren en de maatschappelijke effecten van mobiliteit te beperken door bedrijven te helpen in te spelen op andere vormen van mobiliteit.