Werkzaamheden

Westervoortse brug: beperkte verkeershinder op werkdagen; 10 - 18 januari 2023

Gepubliceerd op: 22 december 2022

We repareren de verlichting van de Westervoortse brug in de Zevenaarsweg/Brugweg tussen Westervoort en Arnhem. Deze werkzaamheden zorgen op werkdagen van dinsdag 10 tot en met woensdag 18 januari 2023 tussen 09.00 en 15.00 uur voor beperkte verkeershinder.

Eén rijbaan afgesloten

De werkzaamheden veroorzaken hinder voor het gemotoriseerd verkeer van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 januari en van maandag 16 tot en met woensdag 18 januari. Op die dagen is van 9.00 tot 15.00 uur steeds 1 rijbaan afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. De andere rijbaan blijft beschikbaar. Het verkeer tussen Westervoort en Arnhem wordt om en om over de brug geleid.

Buiten de genoemde tijden en van vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari zijn beide rijbanen wel beschikbaar voor autoverkeer. De fietsbrug is de gehele periode open.

Omleidingsroute Westervoortse brug

Reist u met de auto op de genoemde dagen en tijdstippen tussen Westervoort en Arnhem? Dan adviseren we om te rijden via de N325, de snelweg A12 en de Rivierweg. Volg hiervoor de gele borden van de adviesroute.