Nieuwsbericht

Online magazine Bereikbaar Zeeland: De natuur als inspiratie voor hulpconstructie

Gepubliceerd op: 21 december 2022, 10.24 uur - Laatste update: 29 april 2024, 14.58 uur

De schuifaanslagen van de Oosterscheldekering zijn aan onderhoud toe. De schuiven staan op een uitdagende locatie, dus er zijn speciale eisen voor de veiligheid.

Hoe we die veiligheid beschermen en wat de bidsprinkhaankreeft hiermee te maken heeft? Dat leest u in de nieuwste editie van het online magazine Bereikbaar Zeeland.

In de 7e editie van het magazine leest u ook over de voortgang en mijlpalen van het project Bereikbaar Zeeland. Ook vertellen we u meer over het duurzaam herstellen van de vangrails in de middenberm van de snelweg A58. Verder leest u hoe duikers de Zeeuwse sluizen schoon houden. Tot slot bespreken we met wethouder Corniel van Leeuwen hoe we samenwerken met gemeente Tholen.

Abonneren magazine ‘Bereikbaar Zeeland’

U kunt alle verhalen nu bekijken in het magazine Bereikbaar Zeeland. Wilt u automatisch een melding ontvangen van volgende edities? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Bereikbaar Zeeland. Zo ontvangt u in vervolg als eerste de nieuwsbrief met het magazine in uw mailbox.

De onderhoudswerkzaamheden zijn onderdeel van het project ‘Samen werken aan een bereikbaar Zeeland’. Rijkswaterstaat investeert de volgende jaren in het onderhoud van een groot aantal bruggen, sluizen, wegen en waterwerken in Zeeland. Kijk voor meer informatie op de projectpagina voor een overzicht van alle projecten.