Werkzaamheden

A65/N65: afsluiting tussen knooppunt De Baars en Vught (richting ‘s-Hertogenbosch); 22 - 23 december 2022

Gepubliceerd op: 21 december 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 14:57

We voeren onderhoud uit in de tunnel onder het spoor boven de snelweg A65 in de richting van ’s-Hertogenbosch. Hierdoor is van donderdag 22 december 21.00 tot vrijdag 23 december 05.00 uur de snelweg A65 en autoweg N65 tussen kruising J.F. Kennedylaan/Helvoirtseweg en afrit (1) Vught richting ’s-Hertogenbosch afgesloten voor het verkeer.

Het doorgaande verkeer ter hoogte van knooppunt De Baars in de richting van ’s-Hertogenbosch wordt omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen A65/N65

De volgende afsluitingen gelden van donderdag 22 december 21.00 uur tot vrijdag 23 december 05.00uur:

  • A65/N65 tussen kruising J.F. Kennedylaan/Helvoirtseweg en afrit (1) Vught richting ’s-Hertogenbosch
  • Oprit Olmenlaan naar de A65 richting ’s-Hertogenbosch - Afrit (1) Vught-Centrum van de A65 richting ’s-Hertogenbosch

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Deze onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Als het te slecht weer is, kunnen we de werkzaamheden opnieuw inplannen.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnelsnodig hebben. Zoals bijvoorbeeld asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Doel: een vlotte en veilige doorstroming.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie, of op Twitter bij RWS verkeersinfo en RWS Zuid Nederland.