Werkzaamheden

A50: 3 weekenden dicht tussen Apeldoorn en Arnhem; 23 september – 10 oktober 2022

Gepubliceerd op: 9 september 2022 - Laatste update: 13 juni 2023, 15:03

We starten binnenkort met de laatste fase van het groot onderhoud aan de snelweg A50 tussen knooppunt Beekbergen en Waterberg in de richting van Arnhem.

Vanaf het weekend van 23 september 2022 is dit deel van de A50 3 achtereenvolgende weekenden afgesloten voor verkeer. Het verkeer moet rekening houden met forse hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

We vervangen het asfalt op de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Daarnaast voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan bermen en we vervangen of vernieuwen de vangrail. Deze werkzaamheden combineren we met onderhoud en herinrichting van de verbindingsboog en invoegstrook naar de snelweg A12 in knooppunt Waterberg.

Planning van de onderhoudswerkzaamheden A50

De A50 is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en Waterberg in de richting van Arnhem. De afsluitingen gelden in de weekenden van 23-26 september, 30 september- 3 oktober en 7-10 oktober 2022, steeds van vrijdagavond 20.00 tot maandagochtend 05.00 uur.

Het verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Beekbergen via de snelweg A1, de snelweg A30 en de A12. De extra reistijd bedraagt meer dan 30 minuten. De omleidingsroute staat met borden langs en boven de weg aangegeven.

Advies aan weggebruikers

  • Vermijd tijdens de werkzaamheden de A50 tussen knooppunten Beekbergen en Waterberg.
  • Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de borden langs de weg.

Als deze werkzaamheden gereed zijn, is de A50 tussen de knooppunten Waterberg en Beekbergen in beide richtingen klaar voor de komende jaren.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de gratis landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002 (7 dagen per week bereikbaar: maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.30 uur).