Nieuwsbericht

Werktunnel John S. Thompsonbrug verwijderd

Gepubliceerd op: 16 juni 2022

Het vervangen van het wegdek van de rijbaan is een van de laatste grote onderhoudswerkzaamheden aan de John S. Thompsonbrug. Voordat we hieraan beginnen, verwijderen we eerst de slim-fit-coat, ofwel de werktunnel van de brug.

Om ruimte te maken voor het werk aan de rijbaan is het nodig om de slim-fit-coat te verwijderen. Dat zal uiterlijk gebeuren in het weekend van 16 en 17 juli 2022. De slim-fit-coat plaatsen we naast de brug, aan de kant van Grave, zodat we hem daar kunnen demonteren.

Overlast voor wegverkeer

Bij het verwijderen van de slim-fit-coat is het noodzakelijk om beide rijbanen af te sluiten voor al het gemotoriseerde verkeer. Hiervoor plaatsen we informatieborden die de omleidingsroute aangeven. Het fietspad blijft wel toegankelijk en ook de doorgang over de brug voor de nood- en hulpdiensten is tijdens de uitvoering van de werkzaamheden gegarandeerd.