Werkzaamheden

A2: Nachtafsluiting tussen oprit (47) Born en afrit (44) St. Joost richting Eindhoven; 10 - 11 juni 2022

Gepubliceerd op: 2 juni 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 15:03

We voeren geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A2. Hierdoor is de A2 afgesloten voor al het verkeer tussen oprit (47) Born en afrit (44) St. Joost in de richting van Eindhoven van vrijdag 10 juni 20.00 tot zaterdag 11 juni 09.00 uur.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluiting

Snelweg A2 tussen oprit (47) Born en afrit (44) St. Joost richting Eindhoven van vrijdag 10 juni 20.00 tot zaterdag 11 juni 09.00 uur.

  • Op- en afrit (47) Born van de A2 richting Eindhoven
  • Op- en afrit (46) Roosteren van de A2 richting Eindhoven
  • Op- en afrit (45) Echt van de A2 richting Eindhoven
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Bosserhof met aangrenzend tankstation (Esso) gelegen langs de A2 richting Eindhoven
  • Afrit (45) St. Joost van de A2 richting Eindhoven

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.