Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst over plannen Gerrit Krolbrug

Gepubliceerd op: 26 april 2022, 14.18 uur

In mei 2021 is de Gerrit Krolbrug in Groningen aangevaren door een schip. De brug bleek onherstelbaar beschadigd. Sindsdien kunnen gebruikers alleen over de 2 fiets-loopbruggen de vaarweg oversteken.

Wat zijn nu de plannen? Hoe wordt de huidige situatie verbeterd en hoe komt de nieuwe brug eruit te zien? Samen met de gemeente Groningen informeren we omwonenden en andere geïnteresseerden graag tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 11 mei 2022.

Tijdens de bijeenkomst kunnen geïnteresseerden schetsen van de verbeterde fiets-loopbrug en de nieuwe brug bekijken. Ook kunnen ze hun vragen stellen en in gesprek gaan met medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Groningen. De bijeenkomst vindt van 16.00 tot 20.00 uur plaats in Het Floreshuis aan het Floresplein 19 in Groningen.

Lees meer over de Gerrit Krolbrug.