Werkzaamheden

A17: nachtafsluiting tussen knooppunt Noordhoek en afrit (23) Stampersgat (richting Roosendaal); 9-10 mei 2022

Gepubliceerd op: 28 april 2022

We voeren geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de A17 ter hoogte van knooppunt Noordhoek. Hierdoor is de A17 tussen knooppunt Noordhoek en afrit (23) Stampersgat afgesloten van maandag 9 mei 22.00 tot dinsdag 10 mei 2022 05.00 uur.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Afsluitingen

Van maandag 9 mei 22.00 tot dinsdag 10 mei 05.00 uur gelden de volgende afsluitingen op de snelweg A17, tussen knooppunt Noordhoek en afrit (23) Stampersgat richting Roosendaal:

  • Op- en afrit (24) Standdaarbuiten van de A17 richting Roosendaal
  • Afrit (23) Stampersgat van de A17 richting Roosendaal

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.