Werkzaamheden

A2: Nachtafsluiting tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (50) Ulestraten; 9 - 10 februari 2022

Gepubliceerd op: 8 februari 2022

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A2. Hierdoor is de A2 afgesloten tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (50) Ulestraten in de richting van Eindhoven. Dit gebeurt van woensdag 9 februari 21.30 tot donderdag 10 februari 06.00 uur 2022.

Het verkeer wordt omgeleid via de snelweg A79 en snelweg A76 richting Eindhoven. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Deze werkzaamheden vallen samen met de afsluiting van de Koning Willem-Alexandertunnel gelegen aan de A2 ter hoogte van Maastricht. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie over de afsluiting van de tunnel.

Afsluiting

Er is een afsluiting van de A2 tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (50) Ulestraten richting Eindhoven, waarbij ook de volgende maatregelen gelden:

  • afsluiting parkeerplaats Rijksweg met aangrenzend tankstation langs de A2 richting Eindhoven
  • afsluiting op- en afrit (51) Meerssen van de A2 richting Eindhoven
  • afsluiting parkeerplaats Kruisberg langs de A2 richting Eindhoven
  • afsluiting afrit (50) Ulestraten van de A2 richting Eindhoven

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Onderhoudswerkzaamheden

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).