Werkzaamheden

Vrijdagavond 28 januari spoedreparatie parallelbaan A16 Van Brienenoordbrug richting Den Haag/Gouda

Gepubliceerd op: 28 januari 2022 - Laatste update: 31 januari 2022, 13:13

Over de lengte van 2 rijstroken op de parallelbaan van de Van Brienenoordbrug A16 is een metalen strip van een voegovergang aan het loslaten. Omdat dit gevaar kan opleveren voor het verkeer, wordt deze met spoed verwijderd.

Hiervoor worden de 2 rijstroken afgesloten tot 23.00 uur vanavond (28 januari 2022). Het verkeer wordt over 1 rijstrook geleid. Af en toe zal het nodig zijn ook deze rijstrook maximaal 15 minuten af te sluiten, omdat er dan heel dichtbij deze rijstrook wordt gewerkt. Dit is voor de veiligheid van de wegwerkers. Het verkeer wordt dan tijdelijk maximaal 15 minuten stilgezet. Het is nog niet bekend hoe vaak en hoe laat dit zal zijn.

De toerit Rotterdam Feyenoord (24) is dicht. De afslag Capelle aan den IJssel (25) blijft bereikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 15-30 minuten.