Werkzaamheden

A65/N65: weekendafsluiting tussen knooppunt De Baars en kruising Heusdensebaan; 17 - 20 december 2021

Gepubliceerd op: 7 december 2021 - Laatste update: 27 december 2021, 12:55

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A65/autoweg N65 in de richting van ’s-Hertogenbosch. Hierdoor is de A65/N65 afgesloten tussen knooppunt De Baars en de kruising met de Heusdensebaan (Oisterwijk) van vrijdag 17 december 22.00 tot maandag 20 december 2021 05.00 uur.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting

De volgende afsluiting geldt naast die van de A65/N65 tussen knooppunt De Baars en de kruising Heusdensebaan (Oisterwijk) richting ’s-Hertogenbosch:

  • oprit (2) Berkel-Enschot van de A65 richting Tilburg.

Omleidingsroute

Het verkeer komende vanuit Breda en Tilburg richting ’s-Hertogenbosch wordt als volgt omgeleid:

  • ga ter hoogte van knooppunt De Baars over op de A58 richting Eindhoven
  • volg de A58 tot knooppunt Batadorp
  • ga ter hoogte van knooppunt Batadorp over op de A2 richting ’s-Hertogenbosch.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).